Garanti og Reklamasjon

GARANTI

Winspace gir 3 års garanti på ramme og 2 års garanti på hjulsett. De spesifikke detaljene for garanti finner du nedenfor;

WINSPACE-garanti:

1) Garantiperioden starter på tidspunktet for varenes ankomst til den opprinnelige kjøperens lokasjon og varer i: Rammesett 3(tre) år, hjulsett 2(to) år, tilbehør 1(ett) år.

2) WINSPACE-garantien dekker utelukkende produksjonsfeilene til produktene og utelukker enhver skade eller feil som oppkommet til følge av feilaktig bruk, manglende vedlikehold eller bruk av produktene utenfor tiltenkt bruksområde.

3) WINSPACE-garantien dekker ikke deler som er utsatt for normal slitasje. Slitasjedeler er gjenstand som forventes slites ned med tiden ved følge av normal bruk og forhold. Slitasjedeler er identifisert som: bremseklosser, felgbremseoverflate, eiker, felgtape, lagre, etc.

4) Garantivilkår for feil i utførelse eller deler:

A.) Selger skal forsyne kjøperen med klare instruksjoner og/eller diagram for utskifting av defekte deler, samt reservedeler.

B.) I tilfelle mangelen ikke kan repareres, er selgeren ansvarlig for de defekte produktene, ved å gi kjøperen refusjoner eller erstatninger for hele enheten.

 

 

REKLAMASJON

Ønsker du å reklamere på et produkt ber vi deg om å ta kontakt raskest mulig etter at du har oppdaget feilen. Vi etterstreber alltid å løse reklamasjonssaker raskt og smertefritt.


Send oss en e-post som inneholder ditt navn, ordrenummer, telefonnummer, og en beskrivelse av feilen. Send også gjerne med bilde eller video som beskriver hva som er galt. E-posten kan du sende til order@krosport.no . Mer info angående reklamasjoner kan du lese under punkt 10 i kjøpsvilkårene.

 

Spør om tilbud